Wat vinden klanten van ons?

Boost my Collagen

5,0 score
14 november 2020

Wat een heerlijke en ontspannen behandeling is dit. Je voelt je weer herboren en het is een verrijking voor de huid. Vaak boek ik de seizoensbehandeling, deze is zo compleet. Laatst ook als DUO behandeling geboekt. Samen met een vriendin genieten is erg leuk!
En nog een tip; Spoil my feet is ook een feestje!! Kortom Rachel is een topper!

Michelle Korzilius

Tijd voor jezelf!

5,0 score
14 november 2020

Na lange tijd toch weer tijd voor mezelf vrijgemaakt. Heerlijk wenkbrauwen in model en huid weer opgefrist met de Boost my collagen behandeling. Was even wennen maar de massage met de rozenstenen waren verrassend ontspannend. Gauw weer een vervolgafspraak gemaakt!

Melanie

Puur verwennerij

5,0 score
15 november 2020

Altijd zijn de behandelingen heerlijk en ontspannen. Er wordt gewerkt met hele fijne producten mijn gezicht voelt altijd als nieuw aan na een behandeling. Ook mijn wenkbrauwen zien er altijd top uit mooi van vorm en kleur.Ik kan niet wachten tot ik weer ga.

Annoeshka Ramman

Altijd klantvriendelijk en zeer professioneel

5,0 score
15 november 2020

Je voelt je altijd welkom. De kaarsjes staan aan, rustig muziekje op en als dan de (behandelings)stoelverwarming aan staat dut je al snel in. Ieder seizoen is er weer een andere gezichtsbehandeling en ze zijn allemaal heerlijk! Na de behandeling nog een kopje thee of glaasje water en een versnapering erbij en je kan er weer tegenaan.

D. Luijf

Puur genieten

5,0 score
15 november 2020

Rachelle neemt altijd uitgebreid de tijd voor je en geeft de meest fantastische (seizoens)behandelingen met mooie producten in een fijne omgeving en sfeer. Het is altijd PUUR genieten bij haar. Ik zou niet meer zonder kunnen. Rachelle, je bent een topper!!

Monique

Schoonheidsbehandeling

5,0 score
15 november 2020

Rachelle is een echte vakvrouw. Ze weet waar ze over praat en geeft heerlijke behandelingen. Ik ben erg blij met de natuurlijke producten😊 tot snel!

Shirley