06-410 135 82

Rachelle Treurniet
Kerklaan 100
Nieuwerkerk a/d IJssel

Biopeeling

Een Bio peeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. De Bio Peeling is een behandeling die goed werkt tegen pigmentvlekken, huidveroudering, een slechte doorbloeding of conditie van de huid, acne en een onzuivere en vette huid. De Bio-Peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog ter voorkoming en/of behandeling van huidaandoeningen zoals acne.
 

Doordat de celdeling wordt gestimuleerd, krijg je binnen 10 dagen een frisse nieuwe opperhuid. Dit proces duurt normaal gesproken tussen de 24 en 28 dagen. Daarnaast wordt de productie van collageen en elastine (die voor stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. De Bio Peeling werkt van binnen naar buiten, in tegenstelling tot vrijwel alle andere peelings.
 

Waar helpt de bio peeling tegen:
– Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken
– Slappe en slecht doorbloede (rokers)huid
– Rimpels en grove pori├źn
– Gerstekorrels
– Acne en rosacea
– Onzuivere huid met mee-eters
– Littekens
 

Hoe ziet zo’n behandeling er dan uit?
– Reiniging
– We maken een ‘voor’ foto
– De peeling mengen en opwarmen
– Peeling aanbrengen en inmasseren gedurende ongeveer 10 minuten
– Onzuiverheden verwijderen
– Passend serum aanbrengen
– Passend masker
– Aanbrengen van de dagverzorging en zonbescherming
– We maken een ‘na’ foto
De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
 

Belangrijke informatie
De Bio Peeling is geen gewone behandeling, maar een echt intense behandeling voor je huid, lymfe- en bloedvaten. Houdt rekening met het volgende:
– De huid beschermen met factor 30
– Drink 2 liter water per dag om afvalstoffen af te voeren
– Ga niet onder de zonnebank tot 10 dagen na de behandeling.
 

Wat ervaar je na de behandeling:
Na de peeling gaan de kruiden gemiddeld binnen 6 uur oplossen. Je huid kan een beetje roder worden en wat prikkelend aanvoelen. De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd en alle afvalstoffen worden afgevoerd. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken.
Je huid kan na een aantal dagen licht gaan schilferen. Dit is een goed teken: Je huid is zich zichtbaar aan het vernieuwen. Na 10 dagen zie je het optimale resultaat!
 

Resultaten:
– Dode huidcellen zijn verwijderd
– Celvernieuwing is gestimuleerd
– De aanmaak van collageen en elastine is gestimuleerd
– De huid is schoon en stralend
– Acne of andere huidproblemen zijn verminderd
 

Eenmalige behandeling of kuurverband?
Een eenmalige behandeling met de Bio peeling is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen.
Maar om echt huidproblemen te verminderen, is het aan te raden om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.
Dit houd in dat je 3 tot 6 keer komt voor de behandeling met een tussentijd van ongeveer 14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 12 weken de Bio peeling te herhalen.