06-410 135 82

Rachelle Treurniet
Kerklaan 100
Nieuwerkerk a/d IJssel

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.
Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voeding -en afvalstoffen.

 

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week een bindweefselmassage.

Wil je graag een bindweefsel massage met een behandeling combineren? Dat kan!
Bij een gezichtsbehandeling kan je een bindweefsel massage voor € 20,00 bij boeken.
Je kunt de bindweefsel massage ondergaan bij: Rosacea, acne (zonder actieve ontstekingen), littekens acne, slecht doorbloede huid, Rokershuid, droge of zeer droge en vette huid, couperose, de oudere huid, rimpels en plooien.

 

Let op!

Je gezicht zal na de bindweefsel massage rood kleuren (doorbloeding). Advies is om de aankomende 12 uur niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage je gezicht gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon.
20190606_141742
20190418_091732
bindweefselmassage2bindweefselmassage1

Kijk voor meer voor en na foto’s op de facebook pagina van puur verzorging en hou instagram in de gaten.