06-410 135 82

Rachelle Treurniet
Kerklaan 100
Nieuwerkerk a/d IJssel

Pedicure

Spoil my feet (ca. 75min.)
relaxing & detox voetenbad, geniet ondertussen van je kopje thee en een healthy blissball, loveli voetscrub, fix my feet pedicure, droogborstelen onderbenen en voeten voor het stimuleren van de doorbloeding, voet en onderbeen massage met loveli crème en nagels lakken! Klik hier voor een foto impressie.

 

Fix my feet (ca. 45min.)
Nagels knippen, verzorgen van de nagelomgeving, evt. verwijderen van eelt en/of likdoorns, evt. behandelen van schimmel/verdikte nagels, evt. behandelen van ingroeiende nagels en als afsluiting worden je voeten lekker ingecremed. (Graag met ongelakte nagels op je afspraak komen).

 

Fresh up my feet (ca. 30min.)

Voor de makkelijke voetjes, zonder klachten. Desinfecteren, nagels knippen, verzorgen van de nagelomgeving, voeten polijsten, creme aanbrengen.

 

Nagelreparatie (15-45min.)

Heb je een schimmelnagel, een hoek uit de nagel of een andere nagel waar je niet tevreden over bent? Dan is een nagelreparatie met gel een hele mooie oplossing. Altijd in combinatie met een pedicure behandeling.

 

Teen nagels lakken

Keuze uit diverse kleuren! (Tip: neem slippers mee voor het geval dat de nagellak nog niet helemaal uitgehard is).

 

Gel op teennagels (naast een pedicure behandeling) 

Zijn je nagels niet helemaal egaal of wil je er een tijd geen omkijken naar hebben? Dan is gel een mooie oplossing! Je kan kiezen uit french pedicure of een kleurtje. Mooie verzorgde nagels waar je 6 tot 8 weken plezier van hebt.